• Maatwerk
 • Minimalistisch design
 • Maatwerk

Glazen binnen- en schuifdeuren

Een industriële interieur. De robuuste en stoere uitstraling past perfect in een breed scala aan woningen en kantoorruimtes. Een van de beste manieren om uw industriële interieur nog meer karakter te geven, is door het toevoegen van een steel look binnendeur.

Collectie
glazen deur met vast raam en glazen wand

Glazen binnendeuren en schuifdeuren

Glazen binnendeuren zijn een populaire keuze voor huizen en kantoren, omdat ze een ruimte visueel verbinden zonder het gevoel van afgeslotenheid te geven. Deuren met een scharniermechanisme zijn traditioneel en gemakkelijk te openen en te sluiten, terwijl glazen schuifdeuren een ruimtegevoel geven en gemakkelijk te openen en te sluiten zijn zonder de ruimte te blokkeren die nodig is om een deur te openen. Stébuitenwonen biedt zowel een glazen binnendeur als glazen schuifdeuren aan.

Glazen binnendeuren en schuifdeuren op maat

Met trots presenteren wij onze op maat gemaakte glazen deuren. Onze deuren worden speciaal voor u gemaakt, waardoor ze perfect passen in uw ruimte. Door het gebruik van hoogwaardige materialen garanderen wij dat onze glazen deuren niet alleen een prachtige aanvulling zijn voor uw huis of kantoor, maar ook stevig en duurzaam zijn.

De perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Onze op maat gemaakte glazen deuren zijn niet alleen een prachtige toevoeging voor uw huis of kantoor, maar ook een praktische oplossing voor uw ruimte. Onze deuren zorgen voor meer natuurlijk licht, een verbeterde esthetiek en een gevoel van ruimte. Onze deuren zijn een slimme keuze voor elke woning of kantoor en wij zorgen dat we het perfecte ontwerp creëren voor uw specifieke ruimte.

Dubbelglazen schuifdeuren

Wij bieden enkelglazen en dubbelglazen schuifdeuren en deuren aan. Een dubbelglazen schuifdeur en deur biedt een betere isolering en dempt het geluid beter. Tevens kan het helpen om de temperatuur in een ruimte beter te behouden en om geluid te verminderen dat van buiten naar binnen of van binnen naar buiten komt.

Welke glazen deur is het beste voor mijn woning?

Er zijn veel verschillende soorten glazen deuren beschikbaar, en het kiezen van de juiste deur voor uw woning hangt af van een aantal factoren. Hier zijn enkele factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een glazen deur voor uw woning:

Functie van de deur

Als de deur bedoeld is om een ruimte af te scheiden, dan is het mogelijk dat u een kleinere deur wilt. Hierdoor kan de deur makkelijker dienen als een visuele scheiding tussen twee ruimtes zonder dat het teveel licht of ruimte kost. Hierdoor kan een grotere privacy gecreëerd worden. Ook kan er gekozen worden voor een deur met een sleutel, zodat de deur op slot gedaan kan worden als dit gewenst is.

De grootte van de ruimte

De grootte van de ruimte waar de deur moet komen kan inderdaad invloed hebben op de grootte van de deur die u kiest. Als de ruimte klein is, kan een kleinere deur met een normale opening voldoende zijn. Dit zal de ruimte niet overweldigen en zorgt voor een natuurlijke overgang naar de volgende ruimte.

Opties voor grotere glazen schuifdeuren

Als de ruimte groter is, kan het verstandig zijn om te overwegen een grotere deur met een bredere opening te kiezen. Oftewel een glazen schuifdeur. Dit zorgt ervoor dat de ruimte nog groter aanvoelt en dat er geen belemmeringen zijn voor bijvoorbeeld meubels of zware spullen. Het kan ook zorgen voor een grotere natuurlijke lichtinval in de ruimte.

Het is belangrijk om te overwegen hoe de deur in de ruimte past en hoe de deur de ruimte kan beïnvloeden, zoals de verhouding van de ruimte of de esthetische waarde van de ruimte.

Kiezen van de juiste stijl glazen deur voor uw interieur

Uw stijlvoorkeur is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een glazen deur. Er zijn veel verschillende stijlen en kleuren beschikbaar, dus het is belangrijk om te overwegen welke stijl het beste past bij uw interieur.

Stijlvolle deurkeuze tips

Als u bijvoorbeeld een minimalistische of moderne stijl heeft, kunt u overwegen om een deur te kiezen met strakke en eenvoudige lijnen.e. Als u een meer traditionele stijl heeft, kunt u overwegen om een deur te kiezen met gedetailleerde panelen.

Gepersonaliseerde deurkleuren

Verder zijn beschikken wij over verschillende kleuren, zoals RAL 7016 en RAL 9005, en als u specifieke kleuren heeft die u wilt weerspiegeld zien in de deur, kunt u overwegen om een gepersonaliseerde kleur te laten maken.

Op maat gemaakte glazen deuren

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat een glazen deur niet alleen functioneel is, maar ook een belangrijk onderdeel is van de esthetische waarde van uw woning, dus het is belangrijk om de juiste stijl en kleur te kiezen die bij uw interieur past. Onze op maat gemaakte glazen deuren zijn verkrijgbaar in vrijwel alle maten en kleuren, waardoor u een perfect passend ontwerp kunt kiezen voor uw interieur.

Energiebesparing

Dubbel glas is een efficiënte oplossing voor zowel energiebesparing als geluiddemping. Het helpt bij het behouden van de temperatuur in uw woning door het isoleren van warmte. Dit kan leiden tot een lagere energierekening door het gebruik van minder verwarming of airconditioning. Bovendien beschermt dubbel glas uw woning tegen UV-straling, waardoor uw meubels en vloeren langer mooi blijven.

Dubbel glas is ook een goede oplossing voor geluiddemping. Het werkt als een soort buffer tussen de binnen- en buitenomgeving, waardoor het geluid wordt gedempt voordat het de woning binnenkomt. Dit is vooral handig als uw woning zich in een drukke omgeving bevindt of als u gevoelig bent voor geluidsoverlast. Bovendien kan het ook voor een rustigere woonomgeving zorgen.

Glazen woonkamer deuren

De woonkamer is vaak het centrum van uw huis, en een glazen deur kan een geweldige manier zijn om dit vertrek nog aantrekkelijker en functioneler te maken. Onze op maat gemaakte glazen deuren voor de woonkamer bieden een scala aan voordelen.

Lichtinval

Glazen deuren zorgen voor meer natuurlijk licht in de ruimte. Dit kan de sfeer van de kamer verbeteren en uw energiekosten verlagen, omdat u minder hoeft te vertrouwen op kunstmatige verlichting. Bovendien, glazen deuren zorgen voor een visueel contact met de buitenwereld, waardoor u een gevoel van ruimte en verbinding met de natuur krijgt.

Verbeter de esthetiek van uw woonkamer

Glazen deuren kunnen de esthetiek van uw woonkamer verbeteren. Onze op maat gemaakte glazen deuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en opties, waardoor u een deur kunt kiezen die perfect aansluit bij uw interieur. Of u nu gaat voor een klassieke look of een moderne, strakke look, wij kunnen een oplossing bieden die bij u past.

Praktische oplossing

Glazen deuren kunnen een praktische oplossing zijn voor de woonkamer, vooral als u een open plan huis heeft. Onze glazen deuren kunnen gebruikt worden om de verschillende functies van de woonkamer af te scheiden zonder de ruimte te verkleinen. Dit maakt het ook makkelijker om een privé gebied af te scheiden voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek.

 

Steel look binnendeuren voor een industriele interieur

Industriële interieurs zijn momenteel erg populair, en terecht! Dit soort interieurs bieden een unieke, robuuste look die perfect past bij een brede waaier van stijlen. Een van de beste manieren om uw industriële interieur nog meer karakter te geven, is door het toevoegen van een steel look binnendeur. Onze steel look binnendeuren zijn een perfecte oplossing om uw interieur een extra dimensie te geven.

Robuuste industrieel look: Onze op maat gemaakte steel look binnendeuren
Onze steel look binnendeuren zijn speciaal ontworpen om een robuuste, industriële look te creëren. Wij gebruiken hoogwaardige materialen zoals aluminium en gehard veiligheidsglas, waardoor ze stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. De deuren zijn verkrijgbaar in vrijwel alle maten en kleuren, waardoor u een perfect passend ontwerp kunt kiezen voor uw interieur.

Flexibele en veilige oplossing: Onze steel look binnendeuren voor elke ruimte

Onze steel look binnendeuren zijn perfect voor een aantal toepassingen, zoals scheiding van ruimtes, toegang tot een terras of tuin, of als een achterdeur. Ze zorgen voor een unieke en elegante uitstraling en zijn een echte aanwinst voor elke woning of kantoorruimte met een industriële sfeer. Bovendien zijn de deuren ook nog eens brandveilig en geluidsdempend.

Industriële stijl en flexibiliteit

Onze steel look binnendeuren zijn een perfecte keuze voor uw interieur, ongeacht de grootte of stijl van de ruimte. Wij werken graag samen met u om een ontwerp te creëren dat aansluit bij uw wensen en eisen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe we uw industriële interieur kunnen verbeteren met een prachtige, op maat gemaakte steel look binnendeur.

Professionele montage en installatie van uw glazen deur

Wij bij stebuitenwonen bieden niet alleen een breed scala aan keuzes voor uw glazen deuren, maar zorgen ook voor de volledige montage en installatie ervan. Onze team van professionele en ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw glazen deur correct geïnstalleerd wordt en perfect past bij uw interieur. We zullen er zorg voor dragen dat de deur veilig en functioneel is en dat de afwerking van de deur perfect is.

Vragen over glazen deuren

 • Wat zijn de voordelen van een steel look binnendeur?

  Een steel look binnendeur biedt een robuuste, industriële look en is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium en gehard veiligheidsglas, waardoor de deur stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. De deuren zijn verkrijgbaar in vrijwel alle maten en kleuren, waardoor u een perfect passend ontwerp kunt kiezen voor uw interieur.

 • Voor welke toepassingen zijn steel look binnendeuren geschikt?

  Steel look binnendeuren zijn perfect voor een aantal toepassingen, zoals scheiding van ruimtes, toegang tot een terras of tuin, of als een achterdeur. Ze zorgen voor een unieke en elegante uitstraling en zijn een echte aanwinst voor elke woning of kantoorruimte met een industriële sfeer. Bovendien zijn de deuren ook nog eens brandveilig en geluidsdempend.

 • Kan ik de steel look binnendeur aanpassen aan mijn interieur?

  Ja, u kunt de steel look binnendeur aanpassen aan uw interieur door te kiezen uit verschillende maten en kleuren. Wij werken graag samen met u om een ontwerp te creëren dat aansluit bij uw wensen en eisen.

 • Zorgt stebuitenwonen ook voor de montage en installatie van de steel look binnendeur?

  Ja, stebuitenwonen biedt niet alleen een breed scala aan keuzes voor uw steel look binnendeuren, maar zorgt ook voor de volledige montage en installatie ervan. Onze team van professionele en ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw deur correct geïnstalleerd wordt en perfect past bij uw interieur.

 • Kan ik contact opnemen met stebuitenwonen voor meer informatie over steel look binnendeuren?

  Ja, u kunt contact opnemen met stebuitenwonen voor meer informatie over steel look binnendeuren. Wij helpen u graag verder met uw vragen en adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw interieur.