• Thuiswerken
 • Vakantie in eigen tuin
 • Thuiswerken

Glazen schuifwand

Onze glazen schuifwanden zijn zo ontworpen dat ze elke dag en in ieder jaargetijde een beschermde plek weten te bieden waar we onze vrije tijd in alle rust kunnen doorbrengen, namelijk onze tuin en overkapping.

Bekijk schuifwanden
glazen schuifwand

Glazen Schuifwand & Vouwwand

De glazen schuifwanden kunnen uw overkapping afsluiten. Met deze zijafsluitingen houdt u uw uitzicht volledig vrij en kunt genieten van uw buitenruimte. De transparantie van de panelen markeren op discrete wijze de grenzen van uw buitenruimte en accentueren het gevoel van continuïteit tussen binnen en buiten, tussen huis en landschap. En precies dat maken de structuren van de glazenschuifwanden zo uniek.

Beschikt u al over een overkapping of wilt u uw nieuwe veranda compleet maken? Door een glazen schuifwand kunt u het gedurende jaar heerlijk buiten genieten. Uw tovert uw overkapping om tot een tuinkamer. Zo kunt u door weer en wind toch heerlijk buiten genieten.

De glazen schuifwanden of vouwwanden bestaan uit meerdere glazen schuifpanelen, die in één handeling geopend of gesloten kunnen worden met een handige deurgreep. Met deze glaswanden kunt u balkons, schuren, overkappingen en tuinkamers afsluiten. Ons onderprofiel van de schuifwanden kunnen vrijwel op elk ondergrond gemonteerd worden.

Zonneschijn? Laat dat heerlijke briesje naar binnen komen. Regen of wind? Schuif vervolgens een of meerdere panelen om wat dekking te creëeren tegen dit slechte weer. Door de glazen panelen in de schuifwand blijf je volledig genieten van de zicht naar binnen en buiten. Glazen wanden kunnen worden gebruikt voor:

Waarom een glazen wand?

Bij aanschaf van een glazen wand tovert u uw overkapping om tot een tuinkamer. U investeert zo ook in uw woning. Een tuinkamer heeft namelijk een isolerende werking doordat de warmte langer binnen de ruimte blijft hangen. In combinatie met een dubbelglas schuifwand maakt u hier optimaal gebruik van. Op deze manier bespaart u op stookkosten. Dit is ook weer goed voor het milieu.

Uw blokhut is nu geen opbergruimte meer maar een echt kamer. Een kamer om de tijd er in door te brengen. Woont u op afgelegen stuk grond? En ervaart u veel last van wind. Onze glazen schuifwanden kunnen tegen de harde windvlagen en kunt u ook tochtvrij genieten in uw serre.

Maatwerk & Flexibiliteit

De glazen schuifwanden worden gepersonaliseerd aan de hand van uw wensen en situatie.  Wij vinden veiligheid, kwaliteit en maatwerk belangrijk. Al onze glazen schuifwanden worden hierdoor op maat gemaakt, hierdoor zijn ze toe te passen bij elke situatie en u geniet u van het minimalistische design.

Kwaliteit & Onderdelen

Wij werken enkel met 10- en 22mm gehardveiligheidsglas. Het glas is dus enorm sterk! Mocht het glas onverhoopt toch breken? Worden het fijne, niet scherpe deeltjes. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over scherpe scherven. Onze profielen en onderdelen beschikken over een dubbele laag aluminium. Dit zorgt voor extra stevigheid. Onze onderprofielen komen daarnaast ook in kleur mee!

Kenmerken van een glazen schuifwand

 • Glas

  10mm gehard veiligheidsglas 22mm dubbel gehard veiligheidslgas

 • Profielen

  De profielen beschikken over een dubbele laag aluminium. Ze zijn extra sterk en stevig!

 • Maatwerk

  De glazen en profielen worden op maat gemaakt. Minimale overlapping enkel en alleen voor jouw situatie

 • Wielen

  4 verstelbare wielen in een RVS behuizing. De glazen zullen vrijwel altijd loodrecht staan.

 • Meenemers

  De glazen zullen elkaar altijd meenemen.

 • Kleur

  Wij bieden de volgende kleuren aan: RAL 7016 Antracietgrijs; RAL 9005 Gitzwart

Onderdelen van de glazen schuifwand

Onze glazen schuifwanden worden met vrijwel alle materialen en profielen meegeleverd. Wilt u de winddoorlating in uw tuinkamer minimaliseren? Daar zorgen de tochtstrips aan de zijkant van de glazen schuifwanden voor. Niet alleen beperkt dit de tocht onder uw veranda, ook muggen en vliegen blijven op deze manier buiten de ruimte. Samen met de zij- en U profielen die tegen de muur of staander worden geplaatst maakt de wind nog minder kans. De meenemers zorgen ervoor dat de glazen elkaar meenemn. Dit voorkomt handafdrukken op je glazen schuifwanden. De RVS kapjes en deurgreep zorgt voor een mooie en nette afwerking.

Veiligheid & Service

Wij hebben alles in eigen beheer. Dit betekent dat er geen tussenpartij te pas komt. Hierdoor kunnen wij maximale veiligheid, garantie en service verlenen. Zo maken wij enkel gebruik van hoogwaardige materialen en grondstoffen. Wij maken gebruik van gehard veiligheidsglas. Mocht het glas toch onverhoopt breken. Dan worden het fijne stofdeeltjes en heb je geen scherpe scherven.

Een glazen schuifwand bezichtigen?

Wil je onze glazen schuifwanden in het echt zien en beleven? Kom dan langs in onze winkel. Om er zeker van te zijn dat wij de juiste hulp en tijd kunnen bieden, raden wij aan om een afspraak te maken.

Een kijk in onze projecten