• Maatwerk
  • Minimalistisch design
  • Maatwerk

De aluminium overkapping met glazen dak op So What Vakantiepark in Texel!

Wij zijn verheugd om ons meest recente project op So What Vakantiepark met jullie te delen: een verfijnde aluminium overkapping met een elegant glazen dak. Deze toevoeging is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook praktische voordelen die de algehele ervaring van het vakantiepark zullen verbeteren.

 

Uitbreiding van Capaciteit

Dankzij de aluminium overkapping met glazen dak kan het vakantiepark meer gasten verwelkomen. Of het nu gaat om ontspannen onder de sterrenhemel of beschut dineren bij minder gunstig weer, deze toevoeging vergroot de veelzijdigheid van de buitenruimte aanzienlijk.

 

Unieke Dinerervaring

Onze overkapping biedt een unieke eetervaring waarbij gasten kunnen genieten van de buitenlucht zonder zich zorgen te hoeven maken over de weersomstandigheden. Dineren wordt een belevenis waarbij het comfort van beschutting hand in hand gaat met de schoonheid van de buitenomgeving.

 

Brandveiligheid als Prioriteit

In nauwe samenwerking met de gemeente hebben we gezorgd voor optimale brandveiligheid. Een deel van dit project zijn voorzien van brandvertragende panelen, wat de veiligheid van de overkapping aanzienlijk verhoogt. Bovendien zijn speciale A2-brandveilige rubbers gebruikt, waardoor deze overkapping voldoet aan de hoogste normen op het gebied van brandveiligheid.

 

We zijn ervan overtuigd dat dit project niet alleen de esthetiek van So What Vakantiepark zal verbeteren, maar ook de functionaliteit en veiligheid van de buitenruimte zal optimaliseren. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie staat centraal in elk aspect van dit project, en we kijken ernaar uit om gasten van het vakantiepark een nog betere ervaring te bieden