• Maatwerk
 • Minimalistisch design
 • Maatwerk

Oplossingen buitenverblijf horeca

Maak van uw horecagelegenheid een unieke en comfortabele buitenruimte met onze stijlvolle overkappingen en pergolas. Onze maatwerk oplossingen zorgen voor een gezellige en comfortabele buitenruimte waar uw gasten zich thuis zullen voelen, ongeacht het weer. Wij bieden u de perfecte oplossing voor uw specifieke wensen en eisen, van ontwerp tot installatie

Bekijk mogelijkheden
Pergola of Doekoverkapping in Texel bij Isolabella

Buitenverblijf oplossingen voor restaurant, café en bar: stijlvolle overkappingen en pergolas

Heerlijk genieten van een hapje en een drankje in de openlucht, dat is wat iedereen wil tijdens een warme zomerdag. Maar wat als het weer omslaat of de zon te fel brandt? Uw gasten willen natuurlijk wel comfortabel buiten kunnen zitten, ongeacht het weer. Wij bieden de oplossing voor uw horecagelegenheid met onze stijlvolle overkappingen en pergolas. Met onze oplossingen voor het buitenverblijf kunt u het hele jaar door genieten van een gezellige en comfortabele buitenruimte, waar uw gasten zich thuis zullen voelen

Maatwerk oplossingen voor buitenverblijf

Bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerk oplossingen voor uw buitenverblijf. Wij begrijpen dat elke horecagelegenheid uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte overkappingen en pergolas aan. Onze ervaren team van experts werkt nauw samen met u om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen en de perfecte oplossing voor uw horecagelegenheid te creëren.

Onze op maat gemaakte overkappingen en pergolas kunnen worden aangepast aan de grootte van uw terras of patio, de stijl van uw gebouw en de wensen van uw gasten. Wij bieden ook een scala aan opties, zoals panoramische daken, verlichting, verwarming en zonwering, zodat u kunt aanpassen aan het weer. Onze maatwerk oplossingen zorgen voor een comfortabele buitenruimte waar uw gasten zich thuis zullen voelen, ongeacht het weer.

Waarom een oplossing voor uw buitenverblijf

Er zijn veel redenen waarom het aanbieden van een oplossing voor uw buitenverblijf een goede investering is voor uw horecagelegenheid. Ten eerste, het verhoogt de capaciteit van uw horecagelegenheid door gasten de mogelijkheid te geven om buiten te zitten. Dit kan leiden tot meer inkomsten en een grotere klantenkring. Bovendien, met een buitenruimte kunt u gasten een unieke ervaring bieden die ze niet binnen kunnen krijgen.

Verbeterde waarde

Daarnaast, een oplossing voor uw buitenverblijf kan ook bijdragen aan de waarde van uw horecagelegenheid. Een goed ontworpen buitenruimte kan de algehele look en feel van uw gebouw verbeteren en kan uw horecagelegenheid aantrekkelijker maken voor potentiële klanten.

Verhoog gastencomfort met buitenverblijf oplossingen

Een andere belangrijke reden om een oplossing voor uw buitenverblijf te overwegen, is het verhogen van de comfort van uw gasten. Met een overkapping of pergola kunt u uw gasten beschermen tegen de zon, regen, wind of andere weersomstandigheden, waardoor ze zich meer op hun gemak zullen voelen en langer zullen blijven zitten.

Duurzame buitenverblijf oplossingen

Tot slot, een oplossing voor uw buitenverblijf kan ook bijdragen aan de duurzaamheid van uw horecagelegenheid. Met een overkapping of pergola kunt u energie besparen door het gebruik van verlichting of verwarming binnenshuis te verminderen en kunt u het milieu beschermen door minder afval te produceren.

Verschillende opties voor het afsluiten van het buitenverblijf

Onze buitenverblijf oplossingen bieden een aantal opties voor het afsluiten van uw buitenruimte. Onze glazen schuifwanden, guillotine glazen, vaste ramen en glazen deuren zijn ontworpen om uw buitenverblijf af te sluiten zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van uw horecagelegenheid.

Moderne glazen schuifwanden

Onze glazen schuifwanden (dubbelglas) zijn een geweldige oplossing als u wilt kiezen voor een moderne uitstraling. Deze glazen wanden kunnen worden geopend of gesloten om de buitenruimte af te sluiten of te openen naar het terras. Deze panelen zijn gemakkelijk te bedienen en bieden een uitstekende isolatie, waardoor uw gasten zich comfortabel voelen, ongeacht het weer.

Stijlvolle guillotine glazen

Onze guillotine glazen zijn een andere populaire optie voor het afsluiten van uw buitenverblijf. Deze glazen kunnen worden geopend of gesloten door middel van een schuifmechanisme, waardoor u de buitenruimte snel en gemakkelijk kunt afsluiten. Deze glazen zijn ideaal voor horecagelegenheden die op zoek zijn naar een stijlvolle oplossing voor het afsluiten van hun buitenverblijf.

Permanente vaste ramen

Onze vaste ramen zijn een andere optie als u op zoek bent naar een permanente oplossing voor het afsluiten van uw buitenverblijf. Deze ramen zijn gemaakt van hoogwaardig glas en zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen het weer. Dit zorgt voor een comfortabele buitenruimte voor uw gasten, zonder dat er last is van weersinvloeden.

Elegante glazen deuren en schuifpuien

Ook is er de mogelijkheid voor glazen deuren en schuifpuien. Deze deuren en puien zorgen voor een stijlvolle uitstraling en een goede afscheiding tussen binnen- en buitenruimte. De glazen deuren zorgen voor natuurlijk lichtinval en een mooi uitzicht naar buiten. Onze glazen deuren zijn beschikbaar in verschillende maten, soorten glas en afwerkingen waardoor er altijd een oplossing is die aansluit bij de wensen van de klant.

Kwaliteit & Levensduur

Bij ons bent u verzekerd van een lange levensduur en topkwaliteit voor uw buitenverblijf oplossingen. Onze doeken en aluminium profielen zijn van de beste kwaliteit en ontworpen om te weerstaan aan de elementen.

Duurzame en makkelijk schoon te maken doeken

Onze doeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen UV-straling, regen, wind en andere weersomstandigheden. Ze zijn ontworpen om te weerstaan aan verkleuring, rotting of scheuren, waardoor ze jarenlang meegaan. Bovendien, onze doeken zijn makkelijk schoon te maken, wat betekent dat uw buitenruimte er altijd verzorgd uit zal zien.

Duurzame aluminium profielen

Onze aluminium profielen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen corrosie en roest. Dit zorgt ervoor dat uw overkapping of pergola jarenlang meegaat en er altijd professioneel uit zal zien.

Verscheidenheid aan kleuren en uitvoeringen

Wij bieden een breed scala aan kleuren en uitvoeringen voor onze buitenverblijf oplossingen. Onze doeken zijn verkrijgbaar in een reeks van kleuren, van neutrale tinten zoals wit en beige, tot meer opvallende kleuren zoals rood en blauw. Dit geeft u de vrijheid om de perfecte kleur te kiezen die past bij de stijl van uw horecagelegenheid en de omgeving.

Onze aluminium profielen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen van standaard gepoedercoat aluminium. Dit geeft u de keuze om de perfecte look te creëren voor uw overkapping of pergola.

Maatwerk oplossingen voor buitenverblijf: van ontwerp tot installatie

Wij begrijpen dat het installeren van een overkapping of pergola een belangrijke stap is in het creëren van een comfortabele buitenruimte voor uw horecagelegenheid. Daarom zorgen wij ervoor dat het proces van begin tot eind soepel verloopt. Ons team van experts voert de installatie uit met de grootste zorg en precisie. Voordat we beginnen met de installatie, zullen we u vooraf impressie foto’s en tekeningen aanbieden, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw nieuwe buitenruimte eruit zal zien. Zo kunnen we samen de perfecte oplossing voor uw horecagelegenheid realiseren. Onze installatieprocedure is efficiënt en snel zodat u snel kunt profiteren van de voordelen van uw nieuwe buitenruimte. Mocht er toch iets onverwachts gebeuren, dan staan onze experts voor u klaar om dit op te lossen. Wij zorgen dat uw nieuwe buitenverblijf voldoet aan de veiligheidseisen en wettelijke normen.

Veelgestelde vragen

 • Wat voor soort oplossingen biedt u voor buitenverblijf aan voor restaurants, café's en bars?

  Wij bieden stijlvolle overkappingen en pergolas aan als oplossing voor buitenverblijf voor horecagelegenheden.

 • Kunnen de overkappingen en pergolas aangepast worden aan mijn specifieke wensen en eisen?

  Ja, wij bieden maatwerk oplossingen aan. Ons team van experts werkt nauw samen met u om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen en de perfecte oplossing voor uw horecagelegenheid te creëren.

 • Wat voor extra opties zijn er beschikbaar voor mijn overkapping of pergola?

  Wij bieden een scala aan opties zoals panoramische daken, verlichting, verwarming en zonwering zodat u kunt aanpassen aan het weer.

 • Wat zijn de voordelen van een oplossing voor buitenverblijf voor mijn horecagelegenheid?

  Er zijn veel voordelen zoals verhoogde capaciteit, meer inkomsten, unieke ervaring voor gasten en verbetering van de waarde van uw horecagelegenheid.

 • Hoe kan ik zorgen dat mijn gasten comfortabel buiten kunnen zitten ongeacht het weer?

  Door het aanbieden van een oplossing voor buitenverblijf zoals een stijlvolle overkapping of pergola met opties voor verlichting, verwarming en zonwering. Hierdoor kunt u aanpassen aan het weer en verhogen uw gasten comfort.