• Maatwerk
 • Minimalistisch design
 • Maatwerk

Glazen vouwwanden en harmonicadeuren

Veelzijdigheid met glazen vouwwanden en harmonicadeuren

Harmonicadeuren en vouwwanden zijn de perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar veelzijdigheid en flexibiliteit in hun ruimten. Onze vouwwanden zijn verkrijgbaar in zowel enkel- als dubbelglas, waardoor ze geschikt zijn voor zowel privé- als zakelijke toepassingen. Bovendien zijn onze vouwwanden en harmonicadeuren op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij de specifieke afmetingen van uw ruimte. Wij beschikken over ongeïsoleerde en thermische geïsoleerde vouwwanden en harmonicadeuren, waardoor u de keuze heeft voor de perfecte oplossing voor uw specifieke situatie. Onze vouwwanden worden gemaakt van hoogwaardig aluminium profielen, waardoor ze zowel stijlvol als duurzaam zijn. Onze standaard kleuren zijn RAL 7016 en RAL 9005, maar wij kunnen ook andere kleuren aanbieden om aan uw specifieke wensen te voldoen. Onze glazen vouwwanden zijn een perfecte oplossing voor een flexibele ruimte indeling en zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling.

Vouwwanden op maat

Onze vouwwanden en harmonicadeuren worden speciaal op maat gemaakt voor u. Dit betekent dat we rekening houden met de specifieke afmetingen van uw ruimte, zodat de vouwwand of harmonicadeur perfect past. Hierdoor krijgt u een oplossing die precies is afgestemd op uw wensen en eisen. Dankzij de op maat gemaakte vouwwanden en harmonicadeuren heeft u de vrijheid om uw ruimte op een manier in te richten die bij u past. Of het nu gaat om een privéwoning of een zakelijke ruimte, onze op maat gemaakte vouwwanden en harmonicadeuren zorgen voor een perfecte pasvorm en een unieke uitstraling.

Efficiëntie en duurzaamheid

Bovendien, als u kiest voor onze op maat gemaakte vouwwanden en harmonicadeuren, kunt u ook kiezen voor ongeïsoleerde of thermisch geïsoleerde oplossing. Hierdoor kunt u ook rekening houden met de thermische eigenschappen van de ruimte en ervoor zorgen dat u een efficiënte en duurzame oplossing kiest.

Stijlvol en duurzaam

Onze op maat gemaakte vouwwanden en harmonicadeuren zijn gefabriceerd met hoogwaardig aluminium profielen, zodat ze zowel stijlvol als duurzaam zijn. Dankzij onze op maat gemaakte oplossingen bent u verzekerd van een perfect passende vouwwand of harmonicadeur die uw ruimte op een unieke manier inricht.

Vouwwanden in enkelglas en dubbelglas

Onze vouwwanden zijn beschikbaar in enkel- en dubbelglas, zodat u de keuze heeft voor de perfecte oplossing voor uw situatie. Enkel glas vouwwanden zijn ideaal voor situaties waar isolatie niet een prioriteit is, zoals een kantoorruimte, balkon of terrasoverkapping. Dubbel glas vouwwanden zijn een betere keuze voor situaties waar isolatie wel een prioriteit is, zoals een woonkamer of een serre.

Flexibiliteit en isolatie

Enkel glas vouwwanden zijn licht van gewicht en eenvoudig te bedienen, waardoor ze een geweldige optie zijn voor situaties waar een snelle toegang tot de buitenruimte vereist is. Dubbel glas vouwwanden zijn echter een betere keuze als het gaat om thermische isolatie en geluidsisolatie. Hierdoor helpen ze om een comfortabele en stille omgeving te creëren.

Maximaal lichtinval met vouwwanden van natuurlijk licht

Glazen vouwwanden en harmonicadeuren zijn ontworpen om veel natuurlijk licht binnen te laten, waardoor uw ruimte helder en aangenaam wordt. Dit kan een positief effect hebben op uw welbevinden en productiviteit.

U kunt u ook spelen met de lichtinval en de sfeer in uw ruimte veranderen. U kunt bijvoorbeeld de vouwwand of harmonicadeur openen voor maximale lichtinval tijdens de dag en sluiten voor minder lichtinval tijdens de avond.

Genieten van het uitzicht

Met een glazen vouwwand of harmonicadeur, kunt u ook genieten van prachtige uitzichten van buiten, zelfs wanneer de vouwwand of harmonicadeur is gesloten. Dit kan een aangename afleiding zijn tijdens het werken of ontspannen in een privéruimte.

Werking van de vouwwand

De werking van een vouwwand is eenvoudig en efficiënt. Een vouwwand bestaat uit een aantal panelen die op scharnieren zijn bevestigd, waardoor ze kunnen worden geopend en gesloten als een boek. Wanneer de vouwwand gesloten is, vormen de panelen een stevige wand die de ruimte afsluit. Wanneer de vouwwand wordt geopend, klappen de panelen opzij, waardoor de ruimte open en flexibel wordt.

Ons materiaal

Ons materiaal is een belangrijk aspect van onze vouwwanden en harmonicadeuren. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen voor de productie van onze vouwwanden en harmonicadeuren, zodat u verzekerd bent van een product van de beste kwaliteit

Aluminium en kleur

Onze vouwwanden en harmonicadeuren zijn gemaakt van aluminium profielen, een duurzaam en stijlvol materiaal dat zowel lichtgewicht als sterk is. Aluminium is ook een goede geleider van warmte, waardoor onze vouwwanden en harmonicadeuren efficiënt en energiezuinig zijn. Onze aluminium profielen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder RAL 7016 en RAL 9005, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw ruimte.

Gehard glas

Onze glazen vouwwanden en harmonicadeuren zijn gemaakt van gehard glas, dat sterk en veilig is. Dit glas is speciaal behandeld om barsting te voorkomen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw veiligheid. Bovendien, onze glazen vouwwanden en harmonicadeuren zijn ook verkrijgbaar in enkel- en dubbelglas, zodat u de keuze heeft voor de perfecte oplossing voor uw situatie.

Waarom een glaswand?

Er zijn vele redenen waarom u zou kiezen voor een vouwwand of harmonicadeur. Een van de voornaamste redenen is de flexibiliteit die zij bieden. Onze vouwwanden en harmonicadeuren zijn op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij de specifieke afmetingen van uw ruimte. Hierdoor kunt u uw ruimte op een manier inrichten die bij u past en eenvoudig veranderen wanneer u dat wenst.

Esthetische waarde

Een andere reden om te kiezen voor een vouwwand of harmonicadeur is de esthetische waarde. Onze vouwwanden en harmonicadeuren zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profielen, waardoor ze zowel stijlvol als duurzaam zijn. Ze zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling in uw ruimte.

Energie-efficiëntie

Onze vouwwanden en harmonicadeuren zijn ook perfect voor degenen die op zoek zijn naar energie-efficiëntie en thermische isolatie. Onze thermisch geïsoleerde vouwwanden en harmonicadeuren houden de warmte binnen of buiten, afhankelijk van de situatie, waardoor u een efficiënte en duurzame oplossing kiest.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het kiezen van vouwwanden en harmonicadeuren. Onze vouwwanden en harmonicadeuren zijn ontworpen met veiligheid in het achterhoofd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw ruimte.

Onze vouwwanden en harmonicadeuren zijn uitgerust met veiligheidsbeslag, waardoor ze stevig op hun plaats blijven en niet onbedoeld opengaan. Bovendien, onze vouwwanden en harmonicadeuren zijn voorzien van veilige sluitingen, waardoor u zich verzekerd weet van de veiligheid van uw ruimte. Onze vouwwanden en harmonicadeuren zijn ook gemaakt van hoogwaardig aluminium profielen, waardoor ze sterk en duurzaam zijn.

Veelgestelde vragen over vouwwanden & harmonicadeuren

 • Wat zijn de voordelen van thermisch geïsoleerde vouwwanden en harmonicadeuren?

  Thermisch geïsoleerde vouwwanden en harmonicadeuren bieden energie-efficiëntie door de warmte binnen of buiten te houden. Dit kan helpen bij het verminderen van verwarming- en airconditioningskosten. Ze zorgen ook voor een comfortabele binnentemperatuur en verminderen de CO2-uitstoot.

 • Kunnen glazen vouwwanden en harmonicadeuren worden geleverd in enkel- en dubbelglas?

  Ja, onze glazen vouwwanden en harmonicadeuren kunnen worden geleverd in enkel- of dubbelglas. Enkel glas is ideaal voor situaties waar isolatie niet een prioriteit is, terwijl dubbel glas beter geschikt is voor situaties waar isolatie wel en prioriteit is, zoals thermische isolatie en geluidsisolatie.

 • Kunnen vouwwanden en harmonicadeuren worden gemaakt op maat?

  Ja, onze vouwwanden en harmonicadeuren worden op maat gemaakt om te passen bij de specifieke afmetingen van uw ruimte. Hierdoor kunt u uw ruimte op een manier inrichten die bij u past en eenvoudig veranderen wanneer u dat wenst.

 • Wat is de beste kleur voor vouwwanden en harmonicadeuren?

  Onze vouwwanden en harmonicadeuren zijn standaard leverbaar in RAL 7016 en RAL 9005. Dit zijn populaire kleuren die bij de meeste interieurs passen. U kunt echter ook kiezen voor een andere RAL-kleur op aanvraag.

 • Zijn vouwwanden en harmonicadeuren veilig?

  Ja, onze vouwwanden en harmonicadeuren zijn veilig. Ze zijn gemaakt van gehard glas en hoogwaardig aluminium, die sterk en duurzaam zijn.