• Thuiswerken
  • Vakantie in eigen tuin
  • Thuiswerken

Overkappingen

Geniet het gehele jaar door in uw eigen tuin met onze overkappingen.

Overkappingen alle 4 seizoenen

Het is hoogzomer en de zon schijnt fel. Je wilt wel buiten zitten, maar dan het liefst in de schaduw. Hoe ideaal zou een overkapping aan huis dan zijn? Of gaat jouw voorkeur uit naar vrijstaande overkappingen? Beiden zorgen voor een fijne, verkoelende plek. Maar ook als het hard regent kun je buiten zitten, terwijl de druppels langs je op de grond vallen. Tijdens koudere dagen kun je er ook voor kiezen om het er te verwarmen door middel van heaters. Maar als de zon schijnt, warmt de ruimte onder de overkapping uit zichzelf weer op.

Tuinkamer

De tuinkamer is een perfecte oplossing om het gehele jaar door te kunnen genieten van de buitenlucht. U kunt ze daarnaast compleet dichtmaken door middel van schuifwanden en/of een vaste raam. Het is een beschutte (maar niet geïsoleerde) leefruimte die bestand is tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Met de glazen tuinkamer behoudt u natuurlijk licht. Daarnaast kan de tuinkamer in huis de waarde van uw huis verhogen! Tuinhuizen worden bij stebuitenwonen altijd opgebouwd uit aluminium constructies met dakbedekking van glas of polycarbonaat, met voor- en zijwanden. Zijwanden kunnen bestaan uit: schuifwanden, vaste ramen, plankprofielen en/of sandwichpanelen. Geheel aan te passen aan uw wensen en eisen.

Optie’s voor je overkappingen

Onze overkappingen zijn uit te breiden met diverse opties en accessoires. Met onze schuif- en vouwwanden tover je de terrasoverkapping in een oogwenk om tot een tuinhuis. Wil je bijvoorbeeld bij koud weer toch comfortabel zitten, kies dan voor glazen schuif- en vouwwanden. Wilt u gedurende de zomer heerlijk kunnen zitten in uw tuinkamer? Een screen op uw overkapping biedt u hierbij de uitkomst. Zo komt de warmte niet binnen. De screens zijn te bedienen dmv een afstandsbediening. In de winter ook gebruik kunnen maken van uw veranda? Onze terrasverwarmers zorgen dat u aangenaam de winter doorkoomt. Ook creërt u hiermee een aangenaam ambiance.

Opties

Materiaal

Aluminium is een veelzijdig materiaal. Aluminium overkappingen zijn licht, sterk en onderhoudsarm. Daar waar hout juist kan uitzetten en/of scheuren. Het kwalitatief goede materiaal zorgt ervoor dat met zo min mogelijk staanders en overspannen kunt genieten.

Een overkapping bezichtigen?

Wil je onze overkapping in het echt zien en beleven? Kom dan langs in onze winkel. Om er zeker van te zijn dat wij de juiste hulp en tijd kunnen bieden, raden wij aan om een afspraak te maken.