• Maatwerk
  • Minimalistisch design
  • Maatwerk

Over ons

over ons

Ontmoet de experts achter ste buitenwonen

Ste buitenwonen is een vakkundig team met de focus op design én techniek. Wij zijn blij met elke nieuwe klant, maar pas tevreden wanneer een klant over vijf jaar nog steeds blij met óns is. Commercieel gezien, maar ook persoonlijk. Hoe zorgen we daarvoor? Vooral door prachtig werk te leveren dat jouw behoefte of -wens beantwoordt of liever nog overtreft.

Het allereerste begin

Midden 2006 waren we jong, met technische kennis in huis, maar hadden geen investeringsbudget en wilden tóch ondernemen. We bouwden mooie overkappingen en glazen schuifwanden.

Kwaliteit tegen eerlijke prijzen

Met de kwaliteit van onze producten, mogelijkheden en oplossingen klanten overtuigen. Dat was en is het idee. Hierdoor kwamen wij als vanzelf uit bij producten op maat. Elk product is uniek en moet bij het aesthetic van het huis passen. Kwaliteit en toch tegen eerlijke prijzen.

Onze bedrijfscultuur

Een strenge hiërarchie kennen wij niet. We houden alles gewoon op één lijn. Contact heb je met de personen die achter hun bureau zitten. De monteurs werken bij jou in tuin. Verkopers? Kennen wij niet. Enkel vakmensen die weten waar ze over praten. Het resultaat zal de verkoop doen. Alles in één open ruimte van pak hem beet 500 vierkante meter. Geen projectmanagers, geen telefonisch keuzemenu, geen receptioniste en de koffie pakken we gewoon lekker zelf.