• Maatwerk
  • Minimalistisch design
  • Maatwerk

Een exclusieve dineerervaring aan het meer: ontdek onze prachtige pergola

Pizzaria & Steakhouse in Zwolle heeft een unieke toevoeging gerealiseerd aan hun restaurant, een prachtige pergola of doekoverkapping. Deze is omgeven door een aluminium constructie die perfect aansluit op de architectuur van het gebouw waar het aangebouwd is. De keuze voor de kleur van de constructie is in overleg met de gemeente gemaakt, om zo een mooie harmonie te creëren tussen het bestaande gebouw en de nieuwe aanbouw.

 

Maar het echte hoogtepunt van deze nieuwe aanbouw is de locatie waar het zich bevindt, direct aan een meertje. Daarom is er gekozen voor guillotine ramen bij de balustrade en glazen schuifwanden met dubbelglas aan de zijkanten. Zo kan men genieten van het prachtige uitzicht en de buitenlucht tijdens het dineren. Door deze toevoeging kan het restaurant nu meer gasten verwelkomen, zelfs in de wintertijd.

 

Niet alleen is dit een geweldige toevoeging voor de huidige klanten, maar het geeft ook een unieke ervaring voor potentiële nieuwe gasten. Wie wil er nu niet dineren met een prachtig uitzicht op het water en met een unieke atmosfeer? Dit restaurant in Zwolle heeft hiermee een prachtige aanbouw gerealiseerd, die niet alleen voor een grotere omzet zorgt, maar ook voor een unieke ervaring voor iedereen die het bezoekt.