• Maatwerk
 • Minimalistisch design
 • Maatwerk

Terrasverwarmers

Terrasverwarmers en heaters in de overkapping of veranda

Ontdek de perfecte buitenverwarming: elektrische heaters

Welkom bij stébuitenwonen, uw bestemming voor stijlvolle en efficiënte elektrische heaters, ideaal voor elke buitenruimte. Zoekt u naar een oplossing om ook tijdens koelere dagen optimaal van uw tuin, terras of veranda te genieten? Onze elektrische terrasverwarmers bieden de perfecte mix van warmte en stijl voor elke buitenomgeving. Met een breed scala aan ontwerpen, van compacte heaters tot luxe modellen, vindt u bij ons de ideale verwarming voor uw overkapping of openlucht leefruimte.

Onze collectie omvat topmodellen zoals de Veito CH 2500RW, een favoriet onder klanten vanwege zijn superieure kwaliteit en prestaties, de Veito Aero S 2500W, een populaire keuze voor overkappingen, en de elegante Veito Blade S 2500W, een designstuk dat naadloos aansluit bij moderne buiteninrichtingen. Elk van deze modellen biedt een unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek, waardoor u het hele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten.

De voordelen van elektrische terrasverwarmers

Wanneer u kiest voor een elektrische terrasverwarmer, investeert u in meer dan alleen comfort. Onze terrasheaters bieden talrijke voordelen die ze onderscheiden van traditionele verwarmingsmethoden:

Milieuvriendelijk: Onze elektrische verwarmers zijn een duurzame keuze, ze produceren geen emissies en zijn efficiënt in energieverbruik.
Veilig en Gebruiksvriendelijk: Zonder open vuur of gasflessen zijn onze heaters veiliger in gebruik. Ze zijn eenvoudig te bedienen en vereisen weinig onderhoud.
Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse buitenruimtes, onze terrasverwarmers zijn ideaal voor zowel particuliere tuinen als commerciële terrassen.
Directe Warmte: Elektrische heaters leveren snel en efficiënt warmte, ideaal voor spontane buitenbijeenkomsten of relaxmomenten.
Stijlvol Design: Onze modellen zijn niet alleen functioneel, maar ook een aanvulling op uw buiteninrichting, dankzij hun moderne en elegante ontwerpen.

Of u nu geniet van een rustige avond thuis of gasten entertainend op uw terras, onze elektrische terrasverwarmers zorgen voor de perfecte ambiance en comfort.

Thumbnail van CH 2500 RW CH 2500 RW

Meest verkochte en kwalitatief goede terrasverwarmer

199.99
Bekijken
Thumbnail van Blade S Blade S

Met een fraai design past deze heater in jouw overkapping

299.99
Bekijken
Thumbnail van Aero S Aero S

Meest gangbare terrasverwarmer voor de overkapping

250
Bekijken

Gebruiksscenario’s: warmte waar u het nodig heeft

Onze elektrische terrasverwarmers zijn ontworpen om flexibiliteit en comfort te bieden in diverse omgevingen. Of u nu een gezellige sfeer wilt creëren in uw achtertuin, een warm welkom wilt bieden aan gasten op uw commerciële terras, of een comfortabele hoek wilt maken onder uw veranda, onze heaters zijn de ideale keuze. Hier zijn enkele gebruiksscenario’s waar onze terrasverwarmers uitblinken:

 • Privétuinen en -terrassen: Breng gezelligheid en warmte naar uw persoonlijke buitenruimte, ideaal voor ontspannende avonden of kleine bijeenkomsten.
 • Commerciële Ruimtes: Verhoog het comfort van uw klanten in restaurants, cafés of hotels met onze stijlvolle en efficiënte terrasverwarmers.
 • Overkappingen en Veranda’s: Onze heaters zijn perfect voor overdekte buitenruimtes, waardoor deze gebieden het hele jaar door bruikbaar zijn, ongeacht het weer.

Met onze elektrische terrasverwarmers kunt u elk seizoen optimaal genieten van uw buitenruimte.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud

Onze toewijding aan kwaliteit en gebruiksgemak komt tot uiting in het ontwerp van onze terrasverwarmers. De installatie van onze elektrische heaters is een eenvoudig en ongecompliceerd proces, zodat u snel kunt genieten van de warmte en sfeer die ze bieden. Daarnaast vereisen onze terrasverwarmers minimaal onderhoud, wat betekent dat u meer tijd kunt besteden aan genieten van uw buitenruimte en minder tijd aan onderhoudswerkzaamheden.

Kies voor gemak en kwaliteit met onze elektrische terrasverwarmers.

 

Kenmerken van onze terrasverwarmers

 • Vermogensstanden

  Beschikken allen over één of meerdere vermogensstanden.

 • Beveiliging

  Oververhitting en omval beveiliging

 • Toepassingen

  Balkon, terras, veranda, overkapping, serre, tuin, terrasoverkapping, kerk, restaurant, café

Conclusie

Bij stébuitenwonen combineren we kwaliteit, functionaliteit en stijl in onze selectie van elektrische terrasverwarmers. Onze heaters zijn meer dan alleen een verwarmingsbron; ze zijn een investering in uw levenskwaliteit, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte. Of u nu kiest voor de Veito CH 2500RW, de Aero S 2500W, of de Blade S 2500W, u kunt vertrouwen op hun prestaties, veiligheid en stijlvolle ontwerp. Ontdek vandaag nog de perfecte terrasverwarmer voor uw ruimte en geniet van elk seizoen buiten.

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van een elektrische terrasverwarmer?

  Een elektrische terrasverwarmer is veiliger dan een gasverwarmer, omdat er geen risico is op gaslekkage of brandgevaar. Bovendien is een elektrische terrasverwarmer eenvoudig te installeren en te gebruiken, en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aansluiten van gasleidingen of het opstellen van een rookkanaal. Daarnaast is een elektrische terrasverwarmer ook milieuvriendelijker dan een gasverwarmer, omdat er geen schadelijke uitstoot plaatsvindt en is energiezuiniger.

 • Wat zijn de verschillende soorten elektrische terrasverwarmers?

  Wij bieden verschillende soorten elektrische terrasverwarmers, zoals infraroodverwarmers, die werken door middel van infraroodstraling.

 • Hoe kan ik de juiste elektrische terrasverwarmer kiezen?

  Het is belangrijk om de juiste verwarmer te kiezen die voldoet aan uw specifieke eisen en wensen.

 • Hoe kan ik een elektrische terrasverwarmer op de juiste plek plaatsen?

  Het is aan te raden om de verwarmer op een plek te plaatsen waar deze de meeste warmte afgeeft, zoals bijvoorbeeld boven een tafel of zithoek. Hierdoor wordt de warmte optimaal verspreid en kunt u optimaal genieten van uw terras of tuin. Bovendien is het ook belangrijk om rekening te houden met de afmeting van de verwarmer, zodat deze niet te groot of te klein is voor de beschikbare ruimte.

 • Wat is het onderhoud van een elektrische terrasverwarmer?

  Een elektrische terrasverwarmer vereist weinig onderhoud, maar er zijn wel enkele zaken waar u rekening mee moet houden om de levensduur van de heater te verlengen. Zo moet u regelmatig controleren of de verwarmer schoon is en of er geen vuil of stof aanwezig is die de werking van de verwarmer zou kunnen belemmeren. Ook moet u regelmatig controleren of de verwarmer nog stevig vast staat en of alle onderdelen nog goed functioneren.