• Maatwerk
 • Minimalistisch design
 • Maatwerk

Terrasverwarmer

Elektrische terrasverwarmers zijn de perfecte oplossing voor het verwarmen van uw buitenruimte. Of u nu een terras of een balkon heeft, met een elektrische terrasverwarmer kunt u het gehele jaar door genieten van uw buitenruimte.

Bekijk heaters
Terrasverwarmers en heaters in de overkapping of veranda

Elektrische terrasverwarmer: de ultieme oplossing voor een aangename tuin

Een elektrische terrasverwarmer is een ideale oplossing voor iedereen die graag buiten zit tijdens de koudere maanden. Met een elektrische terrasverwarmer zorgt u voor een aangename warmte op uw terras, tuin of terrasoverkapping, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de gevaren van gas of vlammen.

De voordelen van een elektrische terrasverwarmer

Een elektrische terrasverwarmer heeft tal van voordelen ten opzichte van andere verwarmingstechnieken. Zo is een elektrische terrasverwarmer veiliger dan een gasverwarmer, omdat er geen risico is op gaslekkage of brandgevaar. Bovendien is een elektrische terrasverwarmer eenvoudig te installeren en te gebruiken, en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aansluiten van gasleidingen of het opstellen van een rookkanaal.

Milieuvriendelijker

Daarnaast is een elektrische terrasverwarmer ook milieuvriendelijker dan een gasverwarmer, omdat er geen schadelijke uitstoot plaatsvindt. Bovendien is een elektrische terrasverwarmer ook nog eens energiezuiniger, omdat deze geen gas verbruikt en u dus geen geld hoeft te besteden aan gasrekeningen.

De keuze voor een elektrische terrasverwarmer

Wij bieden verschillende soorten elektrische terrasverwarmers, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Zo werken wij met bijvoorbeeld infraroodverwarmers, die werken door middel van infraroodstraling.

Het is belangrijk om de juiste verwarmer te kiezen die voldoet aan uw specifieke eisen en wensen.

De plaatsing van een elektrische terrasverwarmer

De plaatsing van een elektrische terrasverwarmer is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij de aanschaf ervan. Het is aan te raden om de verwarmer op een plek te plaatsen waar deze de meeste warmte afgeeft, zoals bijvoorbeeld boven een tafel of zithoek. Hierdoor wordt de warmte optimaal verspreid en kunt u optimaal genieten van uw terras of tuin.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de afmeting van de verwarmer, zodat deze niet te groot of te klein is voor de beschikbare ruimte. Bovendien is het ook aan te raden om de verwarmer op een plek te plaatsen waar deze niet in de weg staat, zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen als dat nodig is.

Kenmerken van onze terrasverwarmers

 • Vermogensstanden

  Beschikken allen over één of meerdere vermogensstanden.

 • Beveiliging

  Oververhitting en omval beveiliging

 • Toepassingen

  Balkon, terras, veranda, overkapping, serre, tuin, terrasoverkapping, kerk, restaurant, café

Onderhoud van een elektrische terrasverwarmer

Een elektrische terrasverwarmer vereist weinig onderhoud, maar er zijn wel enkele zaken waar u rekening mee moet houden om de levensduur van de heater te verlengen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om de verwarmer regelmatig schoon te maken, zodat deze vrij is van stof of vuil. Hierdoor blijft de heater efficiënt werken en wordt de warmte optimaal verspreid.

Daarnaast is het ook belangrijk om de heater op te bergen wanneer deze niet in gebruik is, zodat deze beschermd is tegen de verschillende weersinvloeden en beschadiging. Hierdoor blijft de heater in goede staat en kunt u jarenlang genieten van de warmte op uw terras of in uw tuin.

Conclusie

Een elektrische terrasverwarmer is de ultieme oplossing voor een aangename tuin tijdens de koudere maanden. Met een elektrische terrasverwarmer geniet u van een veilige, milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmingstechniek, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gas of vlammen. Bovendien is een elektrische terrasverwarmer eenvoudig te installeren en te gebruiken en vereist weinig onderhoud. Kies voor een elektrische terrasverwarmer voor een aangename en comfortabele tuin.

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de voordelen van een elektrische terrasverwarmer?

  Een elektrische terrasverwarmer is veiliger dan een gasverwarmer, omdat er geen risico is op gaslekkage of brandgevaar. Bovendien is een elektrische terrasverwarmer eenvoudig te installeren en te gebruiken, en hoeft u zich geen zorgen te maken over het aansluiten van gasleidingen of het opstellen van een rookkanaal. Daarnaast is een elektrische terrasverwarmer ook milieuvriendelijker dan een gasverwarmer, omdat er geen schadelijke uitstoot plaatsvindt en is energiezuiniger.

 • Wat zijn de verschillende soorten elektrische terrasverwarmers?

  Wij bieden verschillende soorten elektrische terrasverwarmers, zoals infraroodverwarmers, die werken door middel van infraroodstraling.

 • Hoe kan ik de juiste elektrische terrasverwarmer kiezen?

  Het is belangrijk om de juiste verwarmer te kiezen die voldoet aan uw specifieke eisen en wensen.

 • Hoe kan ik een elektrische terrasverwarmer op de juiste plek plaatsen?

  Het is aan te raden om de verwarmer op een plek te plaatsen waar deze de meeste warmte afgeeft, zoals bijvoorbeeld boven een tafel of zithoek. Hierdoor wordt de warmte optimaal verspreid en kunt u optimaal genieten van uw terras of tuin. Bovendien is het ook belangrijk om rekening te houden met de afmeting van de verwarmer, zodat deze niet te groot of te klein is voor de beschikbare ruimte.

 • Wat is het onderhoud van een elektrische terrasverwarmer?

  Een elektrische terrasverwarmer vereist weinig onderhoud, maar er zijn wel enkele zaken waar u rekening mee moet houden om de levensduur van de heater te verlengen. Zo moet u regelmatig controleren of de verwarmer schoon is en of er geen vuil of stof aanwezig is die de werking van de verwarmer zou kunnen belemmeren. Ook moet u regelmatig controleren of de verwarmer nog stevig vast staat en of alle onderdelen nog goed functioneren.