• Thuiswerken
  • Vakantie in eigen tuin
  • Thuiswerken

Thuiswerken aantrekkelijk maken

thuiswerken aantrekkelijk maken

Thuiswerken is het woord van 2020 en 2021. Heerlijk zelf je planning indelen en de pauzes. Je eigen huis is tevens ook je werkplek gevonden. Is het wel zo leuk als het klinkt?

In het begin is en lijkt alles erg leuk. Maar na een tijd komen doen de eerst probleempjes zich voorkomen. Je bent niet alleen thuis aan het werk je partner ook. En als dat nog niet genoeg is moeten de scholen ook nog eens dicht. Net wanneer je de belangrijke klant of je collega aan de lijn hebt beginnen de kinderen er door heen te schreeuwen.

Om het thuiswerken toch nog een stukje leuker te maken kun je het tuiswerken liften naar een volgend niveau – tuinwerken – Heel eenvoudig dmv een (bestaande)overkapping te sluiten met een glazen wand. Zo creëer je je eigen ruimte. Het enige wat je nu hoort zijn de vogels die tjilpen en/of de buurman die zijn gazon aan het maaien is.

Ook geniet je van de buitenlucht terwijl je toch binnen bent. Of het nu ijzelt, sneeuwt of regent jij zit heerlijk binnstebuiten te genieten van jouw bakje koffie!